Saturday, August 11, 2012

Back to basic ,

Assalamualaikum...

Hi kawan-kawan yang awesome. Tahukah anda betapa saya merindui anda? Tak tahu. Alamak. Kerinduan saya adalah sama banyak dengan viewers youtube saya. Yes, sebanyak itu. Mungkin boleh ditambah dengan simbol infiniti sekali. Banyak kan? Yes. Banyak! :D

Jadi, sekarang ni dah tak berapa dengan nyanyi nyanyi, makanya banyak menghabiskan masa kelas tambahan, tuition, tengok tv, main gitar, makan, makan dan makan lagi . Hihi Life is so good right now, Alhamdulillah.

So, nak raya ni, apa plan korang? Saya kena banyak habiskan masa dengan buku sebab Trial SPM nak dekat dah kan, jadi tak boleh nak main main sangat, tapi main tu masih adalah. hihihi 

Sejujurnya, dah dekat setahun tak menulis jadi agak kekok sikit sebab tak tahu nak tulis apa. Life is so interesting last year tapi now, interesting jugak sebab banyak habiskan masa dekat rumah. Yayy! :D 

Rindu menyanyi? MESTILAHHHH! Rasa macam lepas habes SPM nak pegi diri dekat hall mana-mana lepaskan gian menyanyi ni. Hahaha Tapi takpelah, macam kakak saya cakap "ada rezeki, adalah, InshaAllah". So, for now, masa kelapangan yang ada, saya akan habeskan dengan menulis blog ini , untuk saya keep track apa yang berlaku pada saya untuk tahun mendatang. 

Kalau baca entri-entri yang lepas, rasa nak menangis pu ada, rasa hidup dalam mimpi pun ada sebab banyaknyaaaaa benda yang berlaku dalam masa setahun ni kan? Alhamdulillah :')

So, for now, saya cuma nak cakap ,

  " Hi, I'm Najwa Latif . I'm 17 years old and this is my blog, my life :) " 

87 comments:

nurdani said...

sekarang dah boleh fokus apa yang penting. good luck untuk SPM :)

Cik Ruby said...

sy pon lg rndu entry dr cik adk wawa nie.. heee.. good luck!

Izzati Syazwani said...

Dah lama tunggu entri dari Najwa.. Selalulah update yeaa.. :)

Ajema_Evans25 said...

All the best akak . God bless you always :)

afiq ikmal said...

hai kak wawa........

MizzTina said...

baya adik akak.. all de best k, gud luck utk spm ni.. =)

btl akak awk ckp tu, ada rezeki nt, ada la..

Rapunzeel Cikilolo said...

Good luck yer...

Jasmine said...

Lepas SPM.. perform kat Singapura lah hehe

Adza Danial Haiqal said...

Salam kak Wawa... Slamat bpuase n gudluck 4 SPM. Skali skale jenguk blog http://www.adzahaiqal.blogspot.com/

♡ yan vavav0omツ said...

hyep.. good luck 4 spm . do the best . chaiyok~3 !

Akmal Hisham said...

Assalamualaikum, Hai Wawa, Wiimal disini. Good luck SPM. Mesti boleh score punye lah. Selamat Hari Raye :)

Carl Lesmana said...

rindu najwa, lama mendiam hehe.. good luck for trial and spm :)kita sama, spm candidates 2012:))

Haziq @ Izzad said...

Nothing impossible dalam dunia ni..so, believe in urself.

hudahassan ^^ said...

gud luck najwa for ur spm .

dun worry oke , insyallah ade rezeki lepas SPM nanti . hehe . :D

AS_7 said...

wish you do the best for the big upcoming exam.. yakin boleehhh!!! bwat yg terbek sma mcm mna najwa always present yg terbaek utk peminat2 n supporters2 najwa.. kami sntiasa mnyokong anda.. all the best 4 u..

muhammad izzan syakir bin ismail said...

waalaikumsalam najwa...xpe najwa rehatlah dulu dan fokus dgn SPM...lagu najwa latif tetap dimainkan di radio..=)...n GOOD LUCK FOR YOUR SPM...saya n semua peminat akan sokong najwa dari belakang..;)

Aimie Mimot said...

Good luck yea kak najwa ! :)

nadzirin said...

Good luck adik wawa

PERSoNa BaYu 2210 said...

hehe..tumpukan pada SPM dulu habis-habisan dah merdeka dari jawab paper baru nyanyi puas-puas >__<

pzulzarien said...

hai..raya bukak rumah ke?hehehe..bukalah utk peminat2=)

Salmah MY said...

Selamat mengulangkaji & menjalankan latih tubi SPM Najwa, moga sukses!

azri johan said...

okay, dia dah mai balik dahhh.. haha ;D

Norhamimah Ismail said...

Good luck !! :D

AINI CHE DIN said...

gud luck for the spm..

syeikh fakhri said...

gool luck 4 spm...
you same my brother about spm in year.

Hasrul Hazrin said...

kami pun rndu awk.. :'(

ayut said...

takpe Najwa..pelajaran tu penting...rezeki menyanyi tu ada klu kita berusaha dan arrange btul2...fokus SPM dulu k..all the best!keep praying for yor success,dear cis... :)

AmiraNurAfiqah said...

goodluck kak wawa :) i'm your biggest fan! storyamira.blogspot.com singgah tauu! :DDDDD

~ yoona ~ said...

gud luck spm najwa :)

Amirul Aqill said...

As'salam....kak najwa.....nk tanye ni....mcm mne nk cemerlang dlm plajaran mcm kak najwa PMR dpt 7A???nk tau tips ckit.....hrap balas....^_^...good luck for SPM...Wish u get straight 'A'

cik nana said...

ok pas ni sape2 yg merindui najwa boleh bca update kat blog najwa ni kan..apa pun wish u good luck on ur spm...saya ada adik yg amik spm jgak tahun ni mcm najwa..:)...do the best...spread the LOVE!!!

afriey suliman said...

waalaikumsalam wawa. .
Dh rndu sgt kt wawa. .gudluck 4 ur SPM wawa. .raya ni mcm mna plak wawa. .

Apa2 pun,jgn lupa add fb sya,k. .hehe

fb;miko lakso

thisisaina said...

dapat plkn tak ? ehe

farnick said...

hai dik wawa.. sukenye adik tulis pnjg ckit tuk yg kali ni.. sy ni dh dikira kakak la dr segi usia.dh 22 tahun umur sy..tp untuk makluman wawa,sy mmg minat giler kat adik.. kat artis2 senior pn xde la minat sgt.. dgn awak sgt berbeza.. hehe..btw, gud luck spm!! x sabar nk tggu kemunculan adik tuk nyanyi lg.tp skrg,tmpukan pd exm dulu tau. daaa ;-)

afriey suliman said...

stlh sthun mnunggu,akhir nya wawa update jgak blog ni. .mmg rndu dgn entri wawa yang AWESOME. .

MUCH LOVE U WAWA!!

cik gojes :) said...

hamboi...dah setahun baru update...btw, agak2 kaLau nak suasana beLajar kondusif, pegi mintak izin study kat Library uthm :) boLeh jumpe2 and mintak tunjuk ajar senior kat situ...hehehe...seLamat puasa, seLamat hari raya dan aLL the best 4 spm...

btw, Lagu adamu itu sedap :)

athiraabdullah said...

all the best najwa latif.. ske lagu terbaru- adamu . keep it touch. hehe

FATIN ♔ said...

assalamualaikum..kakak wawa good luck for your exam...
kakak wawa dah cukup bagus dlm bidg seni,So,kakak wawa kene bagus dalam result SPM ~! InsyaAllah..

Ayzam Azren said...

k goodluck k for spm..arap2 dpatt kputusan yg baekkk..sy ttap an mnyokong awkkk...

nur amalina athman said...

waalaikumussalam..goodluck wawa..:)

Cik amyra said...

god luck kak wawa ! kite wish kak wawa dapat pegi university kat mana-II jea ! dan satu lagiyyy..... kite suke lagu kak wawa....jangan berhenti drpada bidang niyyy tawww ! good luck for your SPM ! ;D

Kuun said...

najwa dah 17 tahuuun! yeayyy! ;D

Adiebah Khailani said...

buat la Najwa Latif Muka Buku kat astro ria lagi lepas ni :')
Sonok tgk ur hectic n humble life.
Astro!please appreciate your subscribers.
haha

shafiq said...

eh ,, najwa latif dah update blog , hehe , umph well , selamat menempuh exam ye ,

Miss Red Apple said...

sy download semua lagu2 yang wawa cover kt youtube. i dunno why but i think i love you, as a ur fan of course.

good luck in ur exam. do ur best and i always pray for you darl..

wish you luck..

and selamat hari raya aidilfitri

иʋя 'αιƨʏαн κнαℓιℓ said...

good luck najwa !

♫SH|R0RUK|4♫ said...

good luck kak najwa..

blAck_s0ul... said...

gud luck Najwa~~
^^

fatyn said...

gud luck waw :p

Shazwani Ramly said...

dah lama najwa tak menulis. semua dah rindu. hahaha :) all the best for your upcoming exam.

dEdEQ dE wIshEs said...

GUD LUCK NAJWA .. STUDY SMART NOT STUDY HARD .. ^_-

Imezyenal Abd. Rahim said...

Hi Najwa Latif :) saya dari sabah. Minat sangat dekat wawa. Kalau bole nak minta ajar main gitar :)) anyway,GOOD LUCK FOR SPM and may ALLAH BLESS YOU :D

Miss Ayu said...

hehehe...sama arr!
good luck^^

afriey suliman said...

SNTIASA SUPPORT WAWA!!
MUCH LOVE U WAWA. .
HRAP WAWA AKN BRJYA DLM PLJRN & SUKSES DLM KRJAYA. .

KAMI PEMINAT SETIA NO.1 NAJWA LATIF YANG AWESOME!!

afriey suliman said...

WAWA JANGAN LUPA KIRIMKAN SALAM SAYA KAT KAK IKA DAN WAWA AWESOME SISTER,K. .
MUCH LOVE U ALL. .

maszull said...

assalamualaikum najwa...gud luck for your exam ye...:)

azril fazrie said...

hye, by the way.. kita sama SPM candidates walaupun badan saya kecik.. hee, gd luck kay ^^

AZIM AZIZ said...
This comment has been removed by the author.
Nik Aisha Kameela said...

Good Luck Kak Najwaa. :)

kamal din said...
This comment has been removed by the author.
kamal din said...

salam..najwa..Selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya yg bakal menjelang xlama lagi..
najwa..jgn risau la pasal nyanyian 2..nnti ada rezeki ada jgk kena panggil 2..mesti ada kena panggil la..peminat najwa ramai skrng nie..apa nak risau..hehe..
najwa bru amek spm rupenye taun nie..
anyway..gd luck najwa..insya'allah bleh skor 12A..kan kan??haha
nnti klu dah hbes spm..bleh la nak try nyanyi berduet skali ngan najwa..kite naik atas pentas kat wangsa walk..kehkehkeh..=)
sye suke la suara najwa..Subhanallah..besarnye kuasa tuhan kan?
dari dlu lg sye slalu dgr najwa nyanyi dalam youtube..sblm najwa jd artis lg..huhu

kamal din said...

kepada semua..jemput2 la masuk ke blog sye..xde bende pun...ade ckit2 bnda yg bleh kite kongsikan bersama. =)
thanks.

RuangAddin.blogspot.com

emmadiana said...

http://mylifetruelifereallife.blogspot.com/ follow please :)

aqilah said...

Assalamualaikum....
kak nk adik buat SPM elok2...
kak nk adik lulus SPM tahun ini...
kak doakn adik dpt 9A....
jgn jadi mcm kak ye.....
kak rindu adik tau...

GOOD LUCK FOR YOUR SPM!!!!!!

aqilah said...

Sungai di susur sehari-hari,
Dalam gelap menangkap ikan,
Kami menyusun sepuluh jari,
Salah dan silap harap maafkan...


Pergi ke pasar membeli santan,
Terlanggar pula pokok getah,
Tersilap tersasul harap diampunkan,
Raya nanti jemput la ke rumah....

SELAMAT HARI RAYA ADIK NAJWA.......

Dyierra Wana said...

you are awesome freindssss!! :))

adikacu said...

Selamat hari raya adik najwa. Fokus pada SPM biar boleh dapat keputusan yg terbaik. jgn leka dgn hiburan.

™Chibi<->Hamdan™ said...

kk najwa kk tolong bwt wepsait lagu dong supaya saya bisa download lagu2 kk
saya baru denger lagu kk 1x
langsung ketagihan karena enak
lagu2 kk seperti'a bkn asal bwt
kayak memiliki arti
WEP seperti ini buatkk : http://www.reverbnation.com/

™Chibi<->Hamdan™ said...

ADD MY FB kk plise : http://www.facebook.com/HaMdAnGoKiL
TQ^wm

Miss Sn'a said...

jom berjuang wawa =)

Izzan Farhan @ Izz A'an (FarIzz) said...

sy pun nak fokus utk PMR next year...anyway,GOOD LUCK for u Kak Wawa

sunny day said...

gd luck pmr

Rochelle Liong said...

Fokus untuk SPM ya . 9A's is your hand :)

salwa ibrahim said...

Kak najwa..sekarang kita tak pakai study smart ataupun study hard ok:)Sekarang kite pakai/guna study crazy!!!It's true!!!

Adieahmyrs said...

Assalamualaikum adik wawa. Sy cuma nak ucap semoga berjaya dalam SPM n juga krjaya awk. Kalau sambung either form 6 atau trus ke IPT,at least be completely ready coz it's gonna be a different level. :) Anyway, bittaufiq wannajah.. :)

Syafiq aidil said...

spm dh x lame menjelang....kite patut sedia dr skrg

Syafiq aidil said...

goog luck adik najwa.......
semoga dpt result cemerlang.....
sembahyang jgn lpe tau...
jgn tinggal sembahyang tau.
kecuali ad halang..

haziq said...
This comment has been removed by the author.
haziq said...

good luck wawa.. break a leg in your SPM exam okey.. haziq pom SPM jgk thn ni...em, make your parents proud of you okey... anyway,, blh x follow blog haziq blk.. tq

loki pandora said...

hai.wawa i hope u get a good result.....peace....your lovely friends in jb...

monaz kaira said...

najwa...jom la dating..dh bapa kali ajak dah ni...

tenku butang said...

minat sgt kat najwa latif.. but sedih sgt ttg cerita dia n papa dia.. =(

khairul mirza said...

dh dpt rsult ,jgn lpa bgtw mirza...
najwa latiff da best..
biaq kita dua ja twu..

Atan The Legend said...

siapa tau penyanyi asal lagu ni?
https://www.youtube.com/watch?v=_DHCistZv68

allimscorp said...

Awesome for Najwa Latif....

Kapan Kunjung ke Indonesia???

Salim Alydrus said...

BOLE SAYA MINTA PIN BBM NAJWA, SAYA FANS NAJWA DARI INDONESIA :)

Joey Brown said...

2 sheeted layers Jessi on Me need services and maintance on regular can any men send 2Me eater